Portretten

Naast trouwreportages en loveshoots verzorg ik ook shoots op (uw eigen) locatie. Er zijn vele redenen om te kiezen voor professionele portretfotografie. Onderschat daarnaast de kracht niet van een professionele en aansprekende profielfoto op LinkedIn! Wilt u foto's van uw pand en/of werknemers plaatsen op uw bedrijfswebsite? Ik zorg voor een vlot lopende shoot en voor foto's die passen binnen de huisstijl en de uitstraling van uw bedrijf.

Wil je graag op de foto, maar ben je bang dat het een ongemakkelijke bedoening wordt? Je schroom voor de camera is ongegrond! Ik help je op weg en ik stel je op je gemak. Want dan ben je immers op je mooist. Door leuke vragen te stellen leid ik je zodanig af dat je haast vergeet dat ik je aan het fotograferen ben. Spontane foto's zijn het resultaat.

 

En hoe gaat het dan verder? Ik maak een selectie van alle bewerkte foto's. Deze selectie kun je online bekijken op een speciale website, beveiligd met een wachtwoord. Bekijk mijn portfolio en neem gerust contact op voor meer informatie.

Website nodig?
Als webdesigner kan ik u helpen aan een WordPress website in uw eigen huisstijl. Voor meer informatie ga naar CCgo.nl

 

Voor elke shoot geldt:
Iedere persoon of digitaal bestand extra kost €15,-
Voor shoots in het weekend vraag ik een toeslag van €20,-.
Afdrukken 20x30 cm €15,- per stuk.
Reiskosten zijn gratis tot 30 km uit en thuis vanaf Eemnes.