Het draait om jullie tweetjes!


Het is zover, jullie gaan trouwen! Op jullie dag draait alles om jullie tweetjes. Wat jullie die dag mogen doen is vooral genieten. Alles is geregeld en ik zorg voor prachtige beelden waar je nog graag naar terug kijkt over 30 jaar!

Jullie trouwdag als verhaal te mogen fotograferen, is iets wat ik heel graag doe. Van het aankleden, jullie ontmoeting, de reportage, de ceremonie, de eerste kus als getrouwd paar, het toasten, de taart, het diner tot en met de openingsdans. Het hoort allemaal bij jullie trouwdag!

Bruidsfotografie is een vak apart. Als fotograaf weet je niet van te voren wat de omstandigheden zijn qua licht en compositie. Sommige momenten zijn natuurlijk bekend maar er blijven spontane en vooral onverwachtse momenten die niet gemist mogen worden. Spontane momenten en echte emoties is het mooiste wat er is om vast te leggen.

Werkwijze


Leuk dat jullie interesse in mij hebben als jullie huwelijksfotograaf. Neem gerust contact met me op, dan plannen we een vrijblijvende afspraak in om kennis te maken en om jullie dag en wensen te bespreken.
Tijdens het gesprek, bij mij thuis, kunnen jullie de demo-albums zien, voelen, ervaren… en wie weet verliefd worden.

Als jullie dan definitief besluiten om mij in te schakelen om jullie trouwdag vast te leggen, wat ik ontzettend graag doe. Ontvangen jullie van mij een overeenkomst met hierin de details over mijn tarief, betaling, planning en levering van de foto’s. Zo weten we alledrie waar we aan toe zijn. Als ik deze retour heb mogen ontvangen is voor mij de datum bevestigd en stuur ik een factuur voor een aanbetaling.

Voor de trouwdag komen we nog een keer bij elkaar om jullie dag door te nemen. Wellicht willen jullie de demo-albums nog een keer bekijken om een keuze te maken welke. Of willen jullie wel dat ik langer blijf dan in eerste instantie gedacht, dan is dat geen probleem, dat mag ook nog op de dag zelf aangegeven worden. Denk ook aan een binnenlocatie voor de foto-reportage. We gaan er niet vanuit maar het kan misschien regenen en dan is het handig om een binnenlocatie achter de hand te hebben. Ook is er weer een moment om een deel 

Op jullie dag gaan jullie lekker genieten. De ceremoniemeester of juf regelt alles in goede banen en deze fotograaf zorgt voor de prachtige foto’s om alle mooie momenten vast te leggen. Ik probeer zo min mogelijk op te vallen. Al hou ik echt wel van een leuk gesprek en zal ik toch ook af en toe wat drinken nodig hebben. Ik wil geen moment missen. Getting ready, the First Look, een prachtige plaat voor aan de muur tijdens de reportage, de kus, het proosten, de speech tijdens het diner en natuurlijk de eerste dans als een getrouwd paar!

Ongeveer een half uur voor het einde van mijn tijd geef ik aan dat het er bijna op zit. Zijn er nog wensen. Staan jullie met alle mensen op de foto? Als er gelegenheid toe is, zeg ik jullie gedag maar als jullie druk aan het feesten zijn, laat ik jullie lekker genieten en geef ik het door aan de ceremoniemeester/juf! Jullie mogen verder genieten.

Als ik eenmaal thuis ben, maak ik gelijk een back-up van alle bestanden. Zekerheid voor alles! De eerstvolgende (werk)dag stuur ik een kleine sneakpreview via WhatsApp. Om nog even in de sfeer te blijven van die langgeplande trouwdag, de dag van het bezegelen van jullie liefde!

Na de bruiloft


Na de preview ga ik verder met alle beelden selecteren voor de mooiste beelden. Na het selecteren worden alle beelden stuk voor stuk bewerkt op kleur en contrast. Dit kost veel tijd en alle aandacht. Immers zijn dit beelden waar jullie en alle gasten er op hun mooist uit zien. 
Na 1 of 2 weken na de bruiloft ontvangen jullie een link naar een online gallerij waar ik alvast een uitgebreide preview voor jullie klaar heb staan. Deel dit gerust met familie en vrienden.

Het publiceren van jullie foto’s op sociale media is trouwens prima. Graag zelfs. Wel vraag ik jullie hiervoor de foto’s met logo te gebruiken of er credits bij te vermelden met mijn website.

Na 6 tot 8 weken (meestal eerder) vul ik de gallerij aan met alle andere foto’s. Gemiddeld zijn dit er bij 6 uur zo’n 250 tot 300 foto’s maar het kunnen er ook 450 zijn. Ligt geheel aan de dag. De foto’s kunnen jullie dan al downloaden op hoge resolutie.

Check snel of ik nog beschikbaar ben!


Als je snel antwoord wilt of jullie trouwdatum nog beschikbaar is kun je het beste bellen of een berichtje sturen naar: 06-20823400 of mail naar info@carinacalis.nl

 

Switch to light style Switch to dark style
error: Content is protected !!