Werkwijze trouwfotografie


Gefeliciteerd met jullie verloving! En wat ontzettend tof dat jullie op mijn site aan het rondkijken zijn. Ik vind het een eer om jullie trouwdag te mogen vastleggen. Ik kijk altijd uit naar de samenwerking. Wat zijn jullie wensen en hoe gaat jullie dag eruit zien. Iedere bruiloft is uniek en dat maakt trouwfotografie maatwerk. Dit bespreken we tijdens het kennismakingsgesprek. Jullie gaan genieten en ik zorg voor die tastbare herinnering. Een klik en vertrouwen is erg belangrijk. Immers ben ik er de hele dag bij en ga ik alle mooie momenten vastleggen. Ik denk, als ervaren bruidsfotograaf, graag met jullie mee qua planning en locatie voor de fotoshoot.

Voor de trouwdag komen we nog een keer bij elkaar om jullie dag door te nemen. Wellicht willen jullie de demo-trouwalbums nog een keer bekijken om een keuze te maken welke stijl het beste bij jullie past. Willen jullie net voor de bruiloft of op de dag zelf dat ik langer blijf dan in eerste instantie gedacht? Dat is geen probleem. Denk ook aan een binnenlocatie voor de bruidsreportage. We gaan er niet vanuit, maar als het regent is het handig om een binnenlocatie achter de hand te hebben.


De bruiloft

Op jullie dag genieten jullie volop. De ceremoniemeester regelt alles en ik leg alle mooie momenten vast. Hierbij probeer ik zo min mogelijk op te vallen. Al houd ik echt wel van een leuk gesprek en moet ik ook af en toe wat drinken, ik wil geen moment missen! De eerste kus als getrouwd paar, de taart, het toasten én spontane emoties.

Ongeveer een halfuur voor het einde van de afgesproken tijd. geef ik aan dat het er bijna op zit. Zijn er nog wensen? Staan jullie met iedereen op de foto? Als er gelegenheid is, zeg ik jullie gedag. Maar als jullie druk aan het feesten zijn, laat ik jullie lekker genieten en geef ik het door aan de ceremoniemeester! Jullie mogen verder genieten. Als ik thuis ben, maak ik gelijk een back-up van alle bestanden. Zekerheid voor alles! De eerstvolgende (werk)dag stuur ik een kleine sneakpreview via WhatsApp. Om nog even in de sfeer te blijven van die bijzondere trouwdag!

Na de bruiloft

Terwijl jullie nog volop nagenieten, selecteer ik van alvast de mooiste foto’s. Deze bewerk ik stuk voor stuk op kleur en contrast. Dit doe ik met veel toewijding en aandacht. Het zijn immers beelden waarop jullie en de gasten er op hun mooist uitzien. 1 of 2 weken na de bruiloft ontvangen jullie een link naar een online gallerij waar ik een uitgebreide selectie van jullie trouwfoto’s klaarzet. Deze kunnen jullie natuurlijk ook delen met familie en vrienden.

De rest van de foto’s vul ik de volgende 4 tot 6 weken aan in de gallerij. Gemiddeld is het totaal aantal foto’s 250 tot 400 foto’s, bij 6 uur fotograferen tijdens de trouwdag. De foto’s kunnen jullie downloaden in hoge resolutie. 

Daarnaast  stel ik met liefde een prachtig album samen voor jullie. Een boek van topkwaliteit, mooi vormgegeven, met extra dikke pagina’s, fuji fotopapier van 0,9 tot 1,2 mm en een vintage linnen, nubuk of een lederen omslag met stiksel. Een boek dat het begin van jullie verhaal samen vertelt.

Informeer of ik nog beschikbaar ben!


Wil je snel weten of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben? Bel of stuur een berichtje naar 06-20823400 of mail naar info@carinacalis.nl

Trouwlocaties

Er zijn vele trouw- en feestlocaties

Boathouse in Almere
Restaurant De Haven van Huizen in Huizen
De Kalkovens in Huizen
Stadscafé De observant in Amersfoort
Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn
Kasteel Cammingha in Bunnik
Moeke in Nijkerk
Restaurant de Mof in Leusden
Het Dikke Torentje in Eemnes
Het Oude Magazijn in Amersfoort
The View in Almere