Uitvaartfotografie

Niemand denkt graag na over een uitvaart. Het bespreken van persoonlijke wensen voor een passend afscheid blijft zwaar. Noodzakelijke dingen regelt u, omdat het nu eenmaal niet anders kan. Steeds meer nabestaanden realiseren zich dat de dagen rondom overlijden en uitvaart als in een waas aan je voorbij gaan.

Een blijvende herinnering
Hoewel niemand graag terugdenkt aan zo’n verdrietige periode, kan een fotoreportage u helpen om het verdriet te verwerken of een plek te geven om door te kunnen. Als uitvaartfotograaf vertel ik ‘het verhaal’ van een afscheid. Op een discrete manier leg ik de begrafenis of crematie vast. Denk aan aanwezigen bij het condoleren en/of de (kerk)dienst, een knuffel, een traan, mensen die graag willen spreken, de bloemen. We bespreken uitgebreid uw wensen, wat u wel of juist niet, gefotografeerd wilt hebben.

Professionele fotograaf of een familielid?
Een familielid kan vast mooie foto’s maken. Maar wil die familielid zelf ook niet afscheid nemen? Een fotograaf zoals ik, heeft ervaring met de camera en ook met andere uitvaarten. Ik hoef geen afscheid te nemen en weet me onopvallend op te stellen. Tevens beschik ik over de mogelijkheid om een mooi en professioneel foto-album af te leveren. Zodat u, wanneer u er aan toe bent, kan terugkijken naar het afscheid van uw geliefde.


Fijn dat een voor ons zo emotionele dag op deze manier zo mooi vastgelegd is.

Miranda

 

 

 

Wilt u een afscheid laten fotograferen? Neem dan gerust contact met me op:
06-20823400 of mail naar info@carinacalis.nl