Bruidsfotografie Huizen | Leonie en Laurens

Een mooie zonnige dag in september in het dorp Huizen waar dit verliefde stel Leonie en Laurens elkaar voor het eerst zien in hun mooie kleding. Leonie in haar prachtige jurk en Laurens in zijn mooie pak. Mooi plaatje samen. Zoontje Mika kruipt over de vloer en vraagt om aandacht. Wat schijnt het zonnetje mooi op hun drietjes. Wat een stralend bruidspaar.

Op naar het gemeentehuis waar ze door veel familieleden en vrienden worden opgewacht. Even poseren op de trap in de mooie hal. Iedereen de zaal in en Laurens wacht Leonie op aan het einde van de rode loper. Samen met haar vader loopt ze richting Laurens.
Na een emotionele maar ook grappige ceremonie zijn ze dan toch eindelijk Laurens en Leonie van Egmond. Trots!

Nog even een romeo en julia balkon scène voordat ze wegrijden richting de ‘Haven van Huizen’ om de bruidstaart aan te snijden en te proosten. Na deze feestelijkheden vertrekken we richting Kasteel Muiderslot in Muiden om een trouwreportage te maken. Het is erg zonnig dus genoeg gelegenheid voor mooie foto’s. Wat hebben ze een lol samen. Het gaat als vanzelf! Een prachtige dag.

CC Bruidsfotografie_muiderslot3CC Bruidsfotografie_vader bruidCC BruidsFotografie_bloemenCC Bruidsfotografie_muiderslotCC Bruidsfotografie_muiderslot6 CC Bruidsfotografie_muiderslot7CC Bruidsfotografie_muiderslot5CC Bruidsfotografie_muiderslot2

Leave a comment