Over Carina

Wie is Carina?

Iets meer dan een beetje over mij

Natuurlijk wil je graag wat meer weten over de persoon achter de camera – dat snap ik goed! Wellicht ben ik namelijk straks degene die gedurende jouw trouwdag doorlopend via de lens zal speuren naar de mooie momenten of die jouw kinderen een leuke herinnering gaat bezorgen aan een gezellige fotoshoot. Net als jij vind ik het belangrijk dat jij je daarbij op je gemak zult voelen. Zo ontstaan namelijk de mooiste foto’s!

Ik ben grafisch ontwerper en fotograaf van beroep, woon in Eemnes en sinds november 2015 getrouwd, met mijn lieve man, Wilbert. In juli 2017 zijn we de trotse ouders geworden van onze mooie dochter Aelynn. We hebben ook twee cavia’s: Dixie en Chica. Verder hou ik van reizen (Amerika, Ierland, Italië, Portugal), taarten maken, lezen en winkelen (ik kan bijna geen winkel overslaan, vooral die gekke winkels met leuke goodies) en vooral mooie fotografie workshops en seminars volgen!

Zoals ik al noemde ben ik tevens grafisch ontwerper (CC Grafisch Ontwerp), hierdoor kan ik naast fotografie nog veel meer bieden. Neem het voorbeeld van een bruiloft: naast het verzorgen van de trouwreportage kan ik ook de trouwkaart ontwerpen. Een naamlogo, menukaarten en naamkaartjes van de gasten… en alles op elkaar afgestemd. Wat jullie wensen ook zijn, ik kan het verzorgen. De ideale combinatie!

Waarom fotografie?

Omdat het zo leuk is!

Fotograferen is mijn passie sinds ik voor mijn opleiding Grafische Vormgeving de doka in dook om de negatieven zelf te ontwikkelen en af te drukken: heerlijk old school! Ik schiet met Canon. Waarom? Mijn moeder schoot ermee en ik heb het merk overgenomen en dat bevalt me erg goed. Ik heb een cursus fotografie gevolgd en door diverse workshops te volgen bij de top van Nederland zoals Christiaan de Groot (Mooi Belicht), Ralf Czogallik (Eppel fotografie), Heleen Klop, Karin Verhoog, Corinne Ponsen, Lianne Dekker, en door te blijven fotograferen, ook samen met collega’s, blijf ik me steeds ontwikkelen.

Het lijkt me erg leuk om je te leren kennen en jouw verhaal door foto’s te mogen vertellen. Wellicht zelfs zonder dat je het doorhebt! Omdat je gaat trouwen, een mooie portretfoto voor Linked-In wilt of omdat je op de foto wilt met je geliefde, vriend(in) of gezin.

Schroom niet en neem (vrijblijvend!) contact met me op, dan gaan we je wensen bespreken.

Enjoy life!

Hartelijke groet,
Carina

Neem contact op Bekijk mijn portfolio

Foto linksboven boven © Wilbert Bus  |  Foto rechtsonder © Esther Malmberg  |  Niet gebruiken zonder toestemming.

Switch to light style Switch to dark style
error: Content is protected !!