Over Carina

'Liefdevol, zorgzaam & betrokken'

De persoon achter de camera

Ik fotografeer graag echte emoties én de liefde, oftewel jouw verhaal! Ik ontmoet hierbij veel mooie mensen, soms zelfs voor het leven. Het is voor mij helemaal af als ik een prachtig album mag afleveren met hele mooie herinneringen!

Wellicht ben ik degene die gedurende jouw trouwdag doorlopend via de lens speurt naar mooie momenten, of die tijdens een gezellige fotoshoot jouw kinderen op de foto zet als leuke herinnering. Net als jij vind ik het belangrijk dat jij je daarbij op je gemak voelt. Zo ontstaan namelijk de mooiste foto’s!

 

Wie is Carina?

  • fotograaf & grafisch vormgever
  • trotse moeder van Aelynn, getrouwd met Wilbert 
  • open, behulpzaam, creatief, betrokken, vrolijk
  • gek op winkelen, dieren, gezelligheid, feesten

Waarom fotografie?

Fotograferen is mijn passie sinds ik voor mijn opleiding Grafische Vormgeving de doka indook om de negatieven zelf te ontwikkelen en af te drukken: heerlijk old school! Ik schiet met Canon, net als mijn moeder. Ik volgde een cursus fotografie en diverse workshops bij de top van fotografisch Nederland, waaronder Christiaan de Groot (Mooi Belicht), Ralf Czogallik (Eppel fotografie), Heleen Klop, Karin Verhoog, Corinne Ponsen en Lianne Dekker. Ik houd van mooie workshops, masterclasses en seminars! Dit jaar volg ik een persoonlijk mentoringstraject. En door te blijven fotograferen, alleen én samen met collega’s, blijf ik me steeds ontwikkelen.

Enjoy life!

Neem contact op Bekijk mijn portfolio

Foto linksboven boven © Patricia van Dun  |  Foto rechtsonder © Marlous Nijholt  |  Niet gebruiken zonder toestemming.

Switch to light style Switch to dark style
Open chat
1
Kan ik je ergens mee helpen?
Goedendag, wat leuk dat je in mij geïnteresseerd bent als fotograaf.

Weet je de datum al en wil je weten of ik nog beschikbaar ben? Stuur gerust een whatsapp en je hebt snel antwoord!

Hartelijke groet,
Carina
Powered by