Moment Design Fotografie


Moment Design is dé methode om op een ongedwongen, pure en oprechte manier de onderlinge band van mensen vast te leggen. Het benadrukt hoe mooi en waardevol het hebben van een relatie is. Of dat nu met je vader, moeder, kind, vriendin, geliefde of jezelf is. De puurheid en oprechtheid van de relatie wordt vastgelegd met professionele foto’s.

Moment Design draait niet om poseren. Samen met je fotograaf ga je op ontdekkingstocht naar mooie herinneringen, belangrijke momenten en geliefde personen. Jij krijgt de ruimte om jezelf te laten zien aan de mensen waar je van houdt. Met een oprechte lach; Een echte verliefde blik; En soms met een echte traan. Al deze kostbare momenten worden voor je vastgelegd. Een waardevolle herinnering waaruit blijkt hoe bijzonder jouw leven is.

In september 2016 heb ik de training en certificering met succes behaald en mag ik me, met trots, Moment Designer Fotograaf noemen. Tevens ben ik aangesloten bij een netwerk van professionele fotografen in Nederland, het Moment Design Collectief, die zich hebben gespecialiseerd in het vastleggen van echte emoties.

Wil jij ook een fotoshoot die een nieuwe herinnering en een prachtig foto oplevert!?

image
image
image
image