LoveShoot ook wel “pre-wedding” shoot genoemd. Het is een leuke manier om jullie verloving, of jullie liefde te vieren met een coole fotoreportage. Ook is het een leuke manier om mij als fotograaf beter te leren kennen en mochten jullie een reportage bij me boeken dan is het gelijk een goede oefening voor de grote dag! Deze foto’s kunnen jullie bijvoorbeeld gebruiken voor save-the-datekaarten of de huwelijksuitnodiging. (Check ook ccgo.nl, want als Grafisch Ontwerper kan ik hier ook in voorzien!) We kunnen in de buitenlucht gaan fotograferen, in het centrum van de stad waar jullie liefde is ontstaan of ergens in het bos. Het maakt mij niet uit. Als jullie stralen van de liefde, zorg ik voor de mooie foto’s.

Een LoveShoot duur ongeveer een uur tot 1,5 uur op een door jullie gekozen locatie. Het is niet alleen een shoot maar ook even tijd voor elkaar. Weer terug naar dat moment dat jullie verliefd op elkaar werden. Herinnering ophalen, lol maken, een herinnering maken. Jullie krijgen een selectie van alle bewerkte foto’s die je online kunt bekijken op een speciale website met wachtwoord. Hierdoor kan je meteen de foto’s bekijken en eventueel delen met anderen. Jullie kunnen via de site zelf een selectie van de mooiste foto’s maken en deze lever ik digitaal aan. Dus welk pakket, bepalen jullie na de fotoshoot.

Fotoshoot op locatie van 1 tot max. 1,5 uur;
Selecteren en nabewerken;
Online gallery met wachtwoord;
Inclusief 5 uitgekozen bestanden in hoge resolutie, digitaal aangeleverd;

Fotoshoot op locatie van 1 tot max. 1,5 uur;
Selecteren en nabewerken;
Online gallery met wachtwoord;
Inclusief 20 zelf uitgekozen bestanden in hoge resolutie, digitaal aangeleverd;
Inclusief mini-album van 15×15 cm met 12 pagina’s;

Fotoshoot op locatie van 1 tot max. 1,5 uur;
Selecteren en nabewerken;
Online gallery met wachtwoord;
Inclusief ALLE bestanden in hoge resolutie, digitaal aangeleverd;
Inclusief 2 professionele afdrukken van 20×30 cm;
Inclusief foto-album van 20×15 cm met 30 pagina’s.

Reiskosten zijn gratis tot 30 km buiten Eemnes, uit en thuis. Voor shoots in het weekend vraag ik een toeslag van €20,-. Extra afdrukken van 20×30 cm zijn €15,- per stuk. 

Switch to light style Switch to dark style
error: Content is protected !!