LoveShoot

LoveShoot ook wel “pre-wedding” shoot genoemd. Het is een leuke manier om jullie verloving, of jullie liefde te vieren met een coole fotoreportage. Ook is het een leuke manier om mij als fotograaf beter te leren kennen en mochten jullie een reportage bij me boeken dan is het gelijk een goede oefening voor de grote dag! Deze foto's kunnen jullie bijvoorbeeld gebruiken voor save-the-date kaarten of de huwelijksuitnodiging. (Check ook ccgo.nl, want als Grafisch Ontwerper kan ik hier ook in voorzien!)
We kunnen in de buitenlucht gaan fotograferen, in het centrum van de stad waar jullie liefde is ontstaan of ergens in het bos. Het maakt mij niet uit. Als jullie stralen van de liefde, zorg ik voor de mooie foto's.

Een LoveShoot is ongeveer een uur tot 1,5 uur fotografie op locatie. Jullie krijgen een selectie van alle bewerkte foto’s die je online kunt bekijken op een speciale website met wachtwoord. Hierdoor kan je meteen de foto's bekijken en zelf delen met anderen. Jullie maken zelf een selectie van de 5 mooiste foto's en deze lever ik digitaal aan.

Shoot € 199,-

– Fotoshoot op locatie van 1 tot max. 1,5 uur;
– Selectie en nabewerking van de foto's;
– Online gallery, met wachtwoord,met zo'n 30 tot 50 foto's waaruit gekozen kan worden;
– Inclusief 1 professionele afdruk van 20x30 cm;
– Inclusief 5 highress bestanden;
– Reiskosten zijn gratis tot 30 km buiten Eemnes, uit en thuis.

Willen jullie meer dan 5 foto's dan kan dat natuurlijk. Zie portretfotografie.