Familie, Gezin & Kids

Er zijn vele redenen om te kiezen voor professionele portretfotografie. Misschien wil je je ouders verrassen met een groepsfoto van al hun (klein)kinderen. Naast bruidsreportages en loveshoots verzorg ik ook korte fotoshoots op locatie met gezinnen of alleen de kinderen.

Wil je graag met het gezin op de foto, maar ben je bang dat het een ongemakkelijke bedoening wordt? Je schroom voor de camera is ongegrond! Ik help jullie op weg en stel jullie op je gemak. Door leuke vragen te stellen leid ik jullie zodanig af dat je haast vergeet dat ik aan het fotograferen ben. Jullie hebben lol met elkaar en spontane foto's zijn het resultaat.

Hoe gaat het dan verder? Ik maak een selectie van alle bewerkte foto's. Deze selectie kun je online bekijken op een speciale website, beveiligd met wachtwoord. Neem gerust contact op voor meer informatie of vul onderaan deze pagina het contactformulier in.

Voor elke shoot geldt:
– Bovenstaande pakketprijzen zijn vast prijzen op basis van 6 personen. Extra personen zijn bij te boeken voor €15,- p.p.
Met meer dan 10 personen op de foto? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.
– Losse digitale bestanden kosten €15,-
– Voor shoots in het weekend reken ik een toeslag van €20,-.
– Afdrukken 20x30 cm €15,- per stuk.
– De foto's die ik maak tijdens een shoot kan ik gaan gebruiken voor promotie op mijn website of social media. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan verneem ik dit graag bij het boeken van de shoot.

Wat krijg je:
• Mijn enthousiasme, volledige aandacht en professionaliteit tijdens de fotoshoot;
• Een mail met allerlei vragen waardoor ik leuke vragen kan stellen tijdens de fotoshoot;
• Een link naar een pinbord op Pinterest met ideeën voor foto's en kledingtips.
• De mooiste foto's zie je terug in de online gallery die ik met zorg uitzoek en bewerk;
• Mogelijkheid tot het bijbestellen van losse digitale bestanden;
• Last but not least, een gezellige fotograaf die houdt van mooie momenten crëeren en fotograferen voor de ultieme herinnering!

Check beschikbaarheid
Als je snel antwoord wilt kun je het beste bellen of een berichtje sturen naar: 06-20823400.

12 + 4 =