Ik wil dit zo graag met iedereen delen. Wat is het heerlijk als een plan zo goed werkt en een klein meisje het zo gezellig vond dat ze na de shoot bij je op schoot komt zitten. Ik vind de beelden zo tof en ik hoop jij, als bezoeker ook!

Dinsdag contact gehad met Manja en diezelfde vrijdag spraken we af. Zij ging in Amersfoort op zoek naar klaprozen want dat leek mij erg leuk, ook voor de tijd van het jaar. Nou ze had niet gelogen. De hele wal stond in bloei. Wel vol in de zon maar dat ging eigenlijk prima. 
Emmy moest wel even bijkomen want ze was net wakker. Lekker op ontdekkingsreis langs een boomstam en door het gras kruipen. Knuffelen met papa en mama. Het maakte allemaal niet uit ze vond het allemaal prima.
Zelfs nog even een krentenbol eten. In de lucht gegooid worden door papa. En zo zijn we tientallen beelden verder. We hadden het ook allemaal best warm maar ach… het resultaat is geweldig.

Blije fotograaf en nog belangrijker een erg blije en trotse papa en mama!

Reactie van mama na de sneakpreview:
Ondanks dat dochterlief af en toe wegkroop bleef je positief en enthousiast. Het resultaat is dat de foto’s prachtig zijn en ik bijna mijn dochter kwijt was die zo op je schoot kroop😅  (wat ze echt niet bij iedereen doet). Ik, nee wij, zijn super blij met foto’s van ons als gezin 🥰

Hieronder nog veel meer beelden. Enjoy!