Over Carina

Natuurlijk wil je graag wat meer weten over de persoon achter de camera – dat snap ik goed! Wellicht ben ik namelijk straks degene die jouw groeiende buik gaat vastleggen, of die gedurende jouw trouwdag doorlopend via de lens zal speuren naar alle mooie momenten. Net als jij vind ik het belangrijk dat jij je daarbij op je gemak zult voelen. Zo ontstaan namelijk de mooiste foto's!

Ik ben een fotografe uit Eemnes en ik ben sinds november 2015 getrouwd, met mijn lieve man, Wilbert. We hebben twee schattige cavia's: Dixie en Chica. Ik hou verder van reizen (Amerika, Ierland, Italie, Portugal), taarten maken (ook die met marsepein figuren), lezen (chicklits enzo) en winkelen (kan bijna geen winkel overslaan, vooral die gekke winkels met leuke goodies)!

Fotograferen is mijn passie sinds ik voor mijn opleiding Grafische Vormgeving de doka in dook om de negatieven zelf te ontwikkelen en af te drukken: heerlijk old school!

Ik heb een fotografie-opleiding gedaan en door diverse workshops te volgen en te blijven fotograferen (ook samen met collega’s) blijf ik me ontwikkelen.

Tevens ben ik grafisch ontwerper (CC Grafisch Ontwerp), hierdoor kan ik naast fotografie nog veel meer bieden. Neem het voorbeeld van een bruiloft: naast het verzorgen van de trouwreportage kan ik ook de trouwkaart ontwerpen. En een naamlogo, de menukaarten en de naamkaartjes van de gasten... en alles op elkaar afgestemd. Wat jullie wensen ook zijn, ik kan het verzorgen. De ideale combinatie!

Het lijkt me erg leuk om je te leren kennen en je op de foto te mogen zetten. Wellicht zelfs zonder dat je het doorhebt! Omdat je gaat trouwen, omdat er een wonder in je buik groeit of omdat je op de foto wilt met je broer en zus. Schroom niet en neem (vrijblijvend!) contact met me op, dan gaan we je wensen bespreken.

Enjoy life!

Lieve groet, Carina

Ps. Wil je mijn avonturen in de fotografie volgen en mij zo nog beter leren kennen? Volg me dan via Facebook of Instagram.

12525109_1330438390315998_5954567136954960964_oFotocredits: Ermstrang Fotografie

yvonne-ten-bruggencate_behindthescenesFotocredits: Yvonne ten Bruggencate