Bruidsreportage

Jullie trouwdag als verhaal te mogen fotograferen, is iets wat ik heel graag doe. Van het aankleden, jullie ontmoeting, de ceremonie, de tranen bij de familieleden, de eerste kus als getrouwd paar... de reportage en het aansnijden van de taart. Ik blijf op de achtergrond, jullie zullen mij nauwelijks opmerken; als jullie stralen van de liefde, zorg ik voor de mooie foto's. De foto die je uitvergroot aan de wand wilt, zit er gegarandeerd tussen. Tijdens het kennismakingsgesprek zullen we bespreken wat jullie wensen zijn en wat bij jullie past.

In mijn portfolio bruidsfotografie kunnen jullie een indruk krijgen van de foto’s die ik maak. En onder Blog kunnen jullie de laatste trouwreportages bekijken, met daarbij telkens een korte beschrijving van de dag. Hier kunnen jullie zien dat het niet alleen geposeerde foto’s zijn. Jullie beleven de mooiste dag van jullie leven en ik leg 'm graag voor jullie vast.

Om het helemaal compleet te maken, kan ik als ontwerper een mooi trouwalbum voor jullie opmaken, zodat jullie elke keer kunnen terugblikken naar jullie trouwdag. Een album is de ultieme herinnering. Want wil je nu echt na de bruiloft nog gaan knippen en plakken? De keuze welk album, die ik je graag laat zien tijdens het kennismakingsgesprek, kan uiteraard ook na het trouwen aangegeven worden.

Ik heb drie pakketten op basis van 4 en 6 uur aaneengesloten fotografie gemaakt. Maar elke bruiloft is anders; daarom maak ik, indien gewenst voor jullie graag een pakket op maat. Ik beantwoord al jullie vragen en wensen tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek met een lekkere kop koffie of thee! Mail me gerust als er vragen zijn: info@carinacalis.nl.

Elk pakket is inclusief
Een voorproefje van enkele foto's de dag erna;
Een privé online gallery met jullie foto’s om te delen met familie en vrienden;
De foto’s worden geselecteerd en stuk voor stuk professioneel bewerkt!

 

Check beschikbaarheid
Als je snel antwoord wilt of jullie trouwdatum nog beschikbaar is kun je het beste bellen of een berichtje sturen naar: 06-20823400. Als ik het formulier ontvangen heb, zal ik mijn agenda checken en proberen binnen 48 uur te antwoorden.

Wij hebben onze trouwreportage op 5 december 2017 door Carina laten maken. We zijn echt blij dat we voor haar hebben gekozen! Buiten het feit dat wij een bijzondere en mooie dag hebben gehad, heeft Carina een super mooie reportage gemaakt.
Ze was ‘onzichtbaar’ tijdens haar werk en dat is terug te zien in de ongedwongen en mooie foto’s. We hebben het fotoboek opgehaald en die is schitterend geworden. Zo hebben we een mooie en tastbare herinnering aan onze speciale dag.
Lieve Carina, bedankt dat je onze speciale dag op zo’n schitterende wijze hebt vastgelegd. Je bent een topper!

Lieve groet John en Rita

Extra opties
– 1 extra uur fotografie bedraagt € 100,- (incl. selecteren en nabewerken van ± 30 foto's)
– Pre-Weddingshoot/Loveshoot kost € 199,-
– Twee ouderalbums 20x20 cm € 300,-
– Eventueel upgrade naar een lederen trouwalbum van 30x30 cm en 40 pagina's inclusief linnen case
– Tweede fotograaf € 90,- per uur (minimaal 4 uur)

Deze prijzen zijn geldig vanaf 1 mei 2018 en kan ten alle tijden gewijzigd worden. 
De prijzen staan na akkoord van de overeenkomst vast. Exclusief eventuele parkeer- of lunch/dinerkosten.

15 + 13 =