Esther Malmberg die deze bruiloft zou vast gaan leggen had een extra fotograaf nodig om de ‘getting ready’ van de bruidegom vast te leggen. We werken vaker samen en ik vind dat super leuk om te mogen doen.

Zo afgesproken moest ik om 11 uur bij Mathijs zijn. In het ouderlijk huis. Ik werd vrolijk binnengehaald en Mathijs moest zelfs zijn tanden nog poetsen. Geurtje op en uiteraard zijn mooie pak nog aan. Beetje zenuwachtig voor de grote dag maar vooral veel ZIN! That’s the spirit. Bijna klaar met aankleden en daar komt de familie binnen druppelen.

Deze zonnige vrijdag belooft veel. Zodra Mathijs klaar is gaan we richting Bianca. De ‘First Look’ gaat er ook op, in alle hoeken van de tuin. Esther is druk bezig want Bianca d’r jurk gaat aan. Wat is ze mooi.

Even overleg met Esther en dan is het moment daar! Wat stralen ze als ze elkaar zien. Zo mooi om op de eerste rang te mogen staan van dit moment ‘the First Look’. Elkaar goed bekijken, giechelen, kussen, heerlijk de liefde!

Omdat het zo gezellig is en omdat het ook mag, blijf ik langer fotograferen. En zo geschiedde.

De rest is voor Esther om te schrijven maar ik mag wel wat werk van de reportage en de ceremonie laten zien. Kijk en geniet!

Lieve groet, Carina