Bruidsfotografie

De mooiste dag van jullie leven komt steeds dichterbij...! En nu zijn jullie druk op zoek naar degene die jullie de taak toevertrouwen om deze dag in beelden vast te leggen. Mooie, professionele trouwfoto's zijn een waardevolle investering voor de rest van jullie leven.

Jullie trouwdag als verhaal te mogen fotograferen, is iets wat ik heel graag doe. Van het aankleden, jullie ontmoeting, de ceremonie, de tranen bij de familieleden, de eerste kus als getrouwd paar... de reportage en het aansnijden van de taart. Ik blijf op de achtergrond, jullie zullen mij nauwelijks opmerken; als jullie stralen van de liefde, zorg ik voor de mooie foto's. De foto die je uitvergroot aan de wand wilt, zit er gegarandeerd tussen. Sterker nog; je zult nog moeite krijgen met kiezen!

Mijn stijl
In mijn portfolio bruidsfotografie kunnen jullie een indruk krijgen van de foto’s die ik maak. En onder Blog kunnen jullie de laatste trouwreportages bekijken, met daarbij telkens een korte beschrijving van de dag. Hier kunnen jullie zien dat het niet alleen geposeerde foto’s zijn. Jullie beleven de mooiste dag van jullie leven en ik leg 'm graag voor jullie vast.

Foto-album
Om het helemaal compleet te maken, kan ik als ontwerper een mooi trouwalbum voor jullie opmaken, zodat jullie elke keer kunnen terugblikken naar jullie trouwdag. Een album is de ultieme herinnering. De keuze wel/geen album kan uiteraard ook na het trouwen aangegeven worden.


Prijzen / investering

Een basis pakket heb ik alvast gemaakt maar elke bruiloft is anders; daarom maak ik voor jullie graag een pakket op maat. Ik beantwoord al jullie vragen en wensen tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek met een lekkere kop koffie of thee! Mail me gerust als er vragen zijn: info@carinacalis.nl.

Trouwreportage van 6 uur
– Vrijblijvend kennismakingsgesprek en extra gesprek 3 à 4 weken voor de grote dag;
– 6 uur is aankleden, ontmoeting, reportage, ceremonie, aansnijden taart;
– Een voorproefje van foto's op dezelfde dag of de dag erna;
– Een privé online gallery met jullie foto’s om te delen met familie en vrienden;
– De foto’s worden geselecteerd en stuk voor stuk professioneel bewerkt (± 15 uur);
– Jullie mooiste foto’s (minimaal 300 stuks) worden in hoge resolutie (zonder beeldmerk) aangeleverd op een USB stick;
– Foto-album van 25x25 cm met 30 pagina's met jullie mooiste momenten;
– Reiskosten zijn gratis tot 30 km buiten Eemnes, uit en thuis;
– Inclusief BTW.

Investering € 1.445,-

Extra uren
De prijs per uur voor extra fotografie bedraagt € 100,-
(incl. BTW, selecteren en nabewerken van ± 30 foto's).
Vanaf 8 uur kom ik standaard met een second shooter voor minimaal 4 uur à € 85,- per uur.

Albums
Een luxe lederen foto-album van 30x30 cm met 40 pagina's en linnen case is € 525,–.
Ouderalbums, exacte kopie van het grote album op 20x20 cm, zijn € 125,- per stuk.

Aanbieding LoveShoot
Hebben jullie een LoveShoot gepland staan en willen jullie mij ook als de trouwfotograaf dan krijgen jullie de LoveShoot voor maar € 98,- ipv € 199,-. Ik plaats deze foto's graag op Facebook en mijn website om te laten zien aan andere koppels.

Deze prijzen zijn geldig vanaf 1 december 2017 en kan ten alle tijden gewijzigd worden. De prijzen staan na akkoord van de offerte vast. Alle prijzen zijn inclusief BTW. Exclusief eventuele parkeerkosten.

Carina Calis Fotografie-bruidsfotografie utrecht-5