Bruidsfotografie

Foto's van de mooiste dag van jullie leven

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk

Het is zover, jullie gaan trouwen! Op de huwelijksdag draait alles om jullie tweeën. Alles is geregeld. Over de fotograaf hoeven jullie niet in te zitten! Ik zorg voor prachtige trouwfoto’s waar je over 30 jaar nog graag naar terugkijkt. En jullie kunnen optimaal van de dag genieten.

Jullie liefde en jullie trouwdag is jullie eigen bijzondere verhaal. Dat fotograferen, doe ik het liefst. Van het aankleden tot jullie ontmoeting, van de bruidsreportage tot het diner en de openingsdans. Het hoort allemaal bij jullie trouwdag!

Bruidsfotografie is een spannend vak. Als fotograaf kan ik me van tevoren maar weinig voorbereiden op de omstandigheden qua licht en compositie. Sommige momenten zijn natuurlijk bekend, maar het zijn vooral de spontane momenten en onverwachte echte emoties die ik niet wil missen. Die zijn het mooist om vast te leggen.

 

Boek een LoveShoot

Gratis fotoshoot

Boek een LoveShoot. Deze krijg je cadeau als je mij na de LoveShoot boekt om jullie trouwdag vast te leggen. 

Deze LoveShoot kost in juli en augustus maar
€ 121,- (normaal €249,-). Je ontvangt 10 HR bestanden
en de mooiste foto als afdruk op 30×20 cm. 

Heb je interesse?
Stuur me een berichtje: 06-20823400

De LoveShoot vindt
plaats op een maandagavond, dinsdag, woensdagavond of donderdag. Deze foto’s mag ik gebruiken voor mijn online portfolio en social media.

Kennismakingsgesprek

Zijn jullie benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen als bruidsfotograaf? Neem contact met me op, dan plannen we een vrijblijvende kennismaking in om jullie dag en wensen te bespreken. Vanuit mijn ervaring met bruidsfotografie kan ik met jullie meedenken en tips geven. Tijdens het gesprek kunnen jullie ook demo-trouwalbums bekijken en voelen of het klikt.

 

Informeer snel of ik nog beschikbaar ben!


Wil je snel weten of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben? Bel of stuur een berichtje naar 06-20823400 of mail naar info@carinacalis.nl