Best of 2019

Best of 2019


Wat leuk dat je hier komt kijken hoe 2019 voor mij was als fotograaf. Een jaar met meer focus op de fotografie dan het grafisch vormgeven. Hier ligt mijn passie, dit is wat ik wil en echt enorm van geniet. Dit jaar ging ik naar de Fearless Conference in Aken, Duitsland. Waar ik veel collega’s heb mogen ontmoeten en veel geleerd heb over stijlen en momenten in de fotografie. Een jaar waar ik in mentoring ging bij Luther Hartog. Een grote stap maakte buiten m’n comfort zone om verder te komen en vooral beter te worden.
Alleen, maar ook op pad met collega’s Esther Malmberg, Ditta van Gent én Luther, tijdens diverse bruiloften in plaatsen als Eemnes, Nijkerk, Leusden, Eindhoven en Houten. M’n bruidsparen ben ik erg dankbaar dat ik erbij mocht zijn en heb mogen genieten van hun liefde.
Een groot evenement van firma Bonneveld vastgelegd die zijn 20 jaar bestaan genoot tijdens een 2-daagse event en mee mogen dansen op de dansvloer. Meerdere families lieten hun feest of portret vastleggen om cadeau te geven aan anderen of voor zichzelf. Zo ontzettend tof.

De overstap van Canon naar Sony. Wat was dat spannend. Geen spiegelreflex meer maar een systeemcamera. Wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan. Het scheelt me kilo’s aan glaswerk en het is zo fijn werken. Zoveel plezier van dat het fotograferen nog leuker maakt!

Een paar dagen heb ik me helemaal verdiept in de afscheidsfotografie gegeven voor Gonnie Helfrich in Brabant. Tevens zelf een aantal prachtige afscheidsreportages mogen maken. Tevens eentje van een prachtig paard dat opgegeven werd. Zo waardevol. Juwelen van albums afgeleverd, dat maakt een fotoreportage compleet.
Ik heb in de krant gestaan. Hoe stoer is dat! En inmiddels alweer drie maanden bezig met de opleiding ‘Love, Moment & Focus’ bij Gaby Ermstrang en Marjolijn Maljaars die tot april duurt. Zo blijft de focus en gaan we verder.

Maar wat ik vooral heb gedaan en mogen doen is het fotograferen van de liefde, de momenten en emoties die daar bij komen kijken. Al met al een tof jaar 2019 en dat er vele mooie nieuwe momenten mogen komen in 2020! Bekijk mijn BEST OF 2019 in onderstaande video.

Laat hieronder gerust een bericht achter. Ik ben heel erg benieuwd naar jouw reactie!

Lieve groet, Carina,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Switch to light style Switch to dark style
Open chat
1
Kan ik je ergens mee helpen?
Goedendag, wat leuk dat je in mij geïnteresseerd bent als fotograaf.

Weet je de datum al en wil je weten of ik nog beschikbaar ben? Stuur gerust een whatsapp en je hebt snel antwoord!

Hartelijke groet,
Carina
Powered by