(Trouw)album


Een trouwreportage zonder uniek foto-album is niet compleet. Het prachtige boek zul je na 30 jaar nog steeds in je handen nemen. Laat de mooie foto’s niet ergens op je harde schijf verdwijnen. Ze verdienen het om naar gekeken te worden. Juist in de digitale tijd waar we nu in leven is het extra bijzonder om een mooi album in je handen te houden. Zeker als dat album jullie verhaal verteld. Met expertise als grafisch ontwerper en met liefde stel ik voor jullie een foto-album samen: mooi vormgegeven en zonder poespas.
Het verhaal van jullie dag door de mooiste foto’s verteld. Een boek van topkwaliteit, met extra dikke pagina’s, fuji fotopapier van 1,2 mm en een vintage linnen of lederen omslag met stiksel. Een boek dat decennialang meegaat. Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen jullie de albums zien, voelen, ervaren… en verliefd worden.

Ja, ik wil... alles in één stijl!


CC heeft alles in huis om jullie trouwreportage, foto-album én drukwerk te verzorgen. Carina Calis Fotografie is een onderdeel van CC Grafisch Ontwerp, het bedrijf voor het ontwerp van alle soorten drukwerk. Denk aan een logo met jullie initialen, de uitnodiging die tevens verwerkt kan worden in het foto-album. Alles compleet onder één dak én in één stijl! Save the date kaarten Huwelijksuitnodigingen RSVP kaarten Menukaarten Kerkboekjes Bedankkaartjes
Switch to light style Switch to dark style
error: Content is protected !!