Zwangerschap en NewBorn

Zwanger

Een van de meest wonderlijke dingen die je kunt meemaken is toch wel een zwangerschap! Je hele lichaam verandert voortdurend en de nieuwsgierigheid raast door je hoofd: hoe gaat ons leven er straks uitzien, hoe ga ik zijn als moeder, wie zit er nu eigenlijk in mijn buik? En geloof de raad uit je omgeving maar: de negen maanden vliegen voorbij. Als je je buik wilt laten vastleggen, is NU het moment! Mooiste is om in je achtste maand op de foto te gaan dus plan het zorgvuldig.

Waar denk je aan – de buik als middelpunt, of ben je liever onderdeel van een plek die je dierbaar is, zoals de hei, een bos, of gewoon een ruimte in je eigen huis? Samen bekijken we waar jij je het meest op je gemak voelt, om ervoor te zorgen dat jij straks foto's van je zwangerschap hebt die jou in al je puurheid laten zien. Foto's die je koestert.

Investering / prijs

– Fotografie van 1 tot 1,5 uur op locatie (bij jullie thuis of een buitenlocatie);
– Mogelijkheid tot kledingwissel;
– Alle foto’s stuk voor stuk professioneel bewerkt en aangeleverd in hoge resolutie;
– Binnen 5 werkdagen een online gallery met foto’s om te delen met familie en vrienden;
– Inclusief 5 highress bestanden (eigen selectie);
– Mini foto-album met de 10 mooiste foto's;
– Reiskosten zijn gratis tot 25 km buiten Eemnes, uit en thuis.

Prijs € 225,-

Extra (digitale) foto’s bij bestellen is mogelijk. Vraag er gerust naar.
Locatie New Born is altijd thuis.


NewBorn

De eerste dagen, wat?!, de eerste weken na de geboorte... Er komt zo veel op jullie af, dat je haast zou vergeten foto's te maken, al kun je je dat tijdens de zwangerschap niet voorstellen.
En is het niet juist het mooist, wanneer jullie als ouders ook op de foto's staan? Authentiek, puur, ongeposeerd; life as it is. Jullie nieuwe leven. Als jullie later de foto's terugzien, kun je dat heerlijke babygeurtje haast weer ruiken.

Bij een Newbornshoot draai ik gedurende een paar uur of een dag(deel) mee in jullie leven, op de achtergrond en in alle rust, en leg ik al die kleine maar mooie handelingen en momenten vast. Het eerste badje, lekker lummelen op de borst van papa, de kraamvisite die bewonderend boven de wieg hangt. De pure emoties, het echte leven.
Neem gerust contact op voor meer informatie en bekijk mijn portfolio. Voor meer prijzen ga naar de pagina Lifestyle fotoreportage.

Combinatie Voordeel
Een Zwangerschap fotoshoot én Lifestyle Mini New Born voor maar € 395,-
(i.p.v. € 450,-)

Het pakket kan worden uitgebreid met o.a. een pocket- of luxe foto-album, ouderalbums, verschillende fotoproducten als prints, wanddecoratie en meer.

Voor elke shoot geldt:
Voor shoots in het weekend vraag ik een toeslag van € 20,-.

Carina Calis Fotografie_0490-4

 

Geboortekaartjes

Als grafisch ontwerper kan daar in voorzien. Voor meer informatie check mijn website: CC Grafisch Ontwerp.

De genoemde prijzen zijn geldig vanaf 1 mei 2017 en kan ten alle tijden gewijzigd worden. De prijzen staan na akkoord van de offerte vast. Alle prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld. Exclusief eventuele parkeerkosten.